Четверг, 28.03.2024, 16:32

Строим Яхту!

Приветствую Вас Гость | RSS
Главная | Літературний журнал "Дніпро" - Форум "Строим яхту!" | Регистрация | Вход
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Модератор форума: goran  
Форум "Строим яхту!" » Нужные книги. » Для начинающих. » Літературний журнал "Дніпро"
Літературний журнал "Дніпро"
FolmДата: Понедельник, 17.09.2012, 21:50 | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
На мою думку, сьгодні ми повинні не зациклюватися на інтернеті чи телебаченні. Людина завжди повинна не тільки розвиватися, а і памятати про те, що існують книжки та журнали, а особливо українського видання. Чудовим прикладом є український журнал "Дніпро", який не дає нам, українцям, забути про нашу рідну мову та літературу. Це чудовий журнал, в котрому не тільки відомі украйнські діячі викладають свої видання, а і дається можливість молодим талановитим людям показати себе!
 
goranДата: Вторник, 18.09.2012, 11:24 | Сообщение # 2
Подполковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 116
Репутация: 2
Статус: Offline
Підтримую на 100 відсотків! Читати потрібно.Це,в першу чергу,корисно.Запобігає старінню клітин мозку (доведено вченими,при читанні активно працює значна частина мозку,енергія затрачається на відтворення в уяві прочитанного,на створення образів і т.п. речі).Далі-збільшуються кругозір,запас слів,накопичуються знання,розвивається логічне мислення...
Телебачення не дивлюсь (крім музичних каналів).Чомусь пригадую слова персонажу з "Собаче серце" М.Булгакова професора Преображенського : за перепрошенням-мовою оригіналу "...Если вы заботитесь о своем пищеварении,вот добрый совет:не говорите за обедом о большевизме и о медицине.И,боже вас сохрани,не читайте до обеда советских газет!...".
А інтернет...Нові часи - нові іграшки..
 
goranДата: Вторник, 18.09.2012, 11:30 | Сообщение # 3
Подполковник
Группа: Пользователи
Сообщений: 116
Репутация: 2
Статус: Offline
Мої батьки,Царство Їм небесне,отримували журнал "Дніпро" в поштову скриньку скільки себе пам"ятаю.Правда було це до т.з. незалежності.На початку 90-х минулого століття всі підписки на журнали кудись зникли.Мабуть стало дорого чи втрутилась боротьба за виживання.За таких умов було не до читання.Чудово,що Ви популяризуєте це чудове видання- "Дніпро".Більше інформації,будь-ласка happy
 
Форум "Строим яхту!" » Нужные книги. » Для начинающих. » Літературний журнал "Дніпро"
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

   

При полном или частичном использовании материалов данного сайта,ссылка на сайт superengineer.ucoz.ua обязательна как на источник информации.

Администрация сайта НЕ несет ответственности за содержание модулей с контекстной рекламой.
О замеченных несоответствиях нормам морали и нарушениях в установках рекламных блоков сообщите через форму "Обратная связь".


         Яндекс.Метрика
      Рейтинг - яхты и катера      

Copyright MyCorp © 2024